Ahogy arról mi is írtunk, a Korda házaspár eladta a számukra oly sokat jelentő Korda-villát. A legendás énekes egy pillanatig nem tagadja, milyen nehéz volt meghozni a döntést.

Korda György és Balázs Klári eladták a második kerületben lévő, szállodaként működő, gyönyörű, impozáns Korda-villát. A legendás énekes a Borsnak beszélt arról, milyen érzések kavarognak benne most, hogy az ingatlan már nem az ő tulajdonuk.

"Nekünk ez nem csak egy szálloda volt. Megjártuk a világ legszebb, legérdekesebb országait, de tudtuk, hogy ez a villa itt van nekünk. Lesz hova hazajönnünk. Most tulajdonképpen az otthonunkat hagyjuk el"

– kezdte a művész.

Korda György arról is mesélt, hogy sokáig könyörgött édesanyjának, költözzön be hozzájuk, lakjon náluk, és bár sikerült rávennie, sosem volt ott igazán boldog. Most már érti, hogy miért: édesanyja otthagyta a barátnőit, és azt a lakást, ami neki az élete volt. Most az énekes ugyanazt érzi, mint akkor édesanyja. 

Az egész bolygót bejártuk, de innen a legnehezebb elmenni  

– tette hozzá Korda György.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Kordáék a jövőben minden erejüket arra szeretnék felhasználni, hogy szórakoztassák a közönséget, és örömet szerezzenek az embereknek, ami nem csoda, a közönség ugyanis imádja őket: a Sziget fesztiválon több tízezer ember bulizott a legnagyobb slágerekre.