Kiderült, mi történt Zimány Lindával a Dancing with the Stars próbája alatt

Forrás: Zimány Linda/Instagram -
Dancing with the Stars baleset próba Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, Zimány Linda az ambulancián kötött ki a Dancing with the Stars egyik táncpróbáján. A modell most elmondta, mi történt vele.

Augusztus 8-án jelentették be, hogy kik lesznek a Dancing with the Stars idei, harmadik évadának szereplői. Többek között megméretteti magát Zimány Linda is, aki, bár még izgul, bízik benne, hogy meg tudja mutatni egy másik oldalát a nézőknek.

Lindáék már el is kezdték a próbákat, azonban máris egy rövidebb szünetet kell tartniuk, mivel lesérült az egyik edzésen, és az ambulancián kötött ki.

Zimány Linda Forrás: Zimány Linda/Instagram

"Egy pár nap kényszerpihire kerültem a próbákból a bordáim alatt lévő izmok megzúzása miatt az egyik alkalommal, de vasárnaptól újra próbálunk, és aztán a jövő héten kezelésre is kerül, így remélem, már kevesebb fájdalommal mozoghatok majd, mint a héten eddig. Illés Anitával még megnyújtottuk óvatosan tegnap, és mutatott nekem nyújtásokat, amiket ebben a pár napban (azért persze, kihasználva a helyzetet, hogy minden rosszban legyen valami jó is), az aktív pihenésem alatt is végezhetek" – olvasható a legfrissebb bejegyzésében az Instagram-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.