Mobilt csent egy kismajom, hihetetlen, kit hívott fel véletlenül

mobiltelefon majom állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mulattató véletlenről számolt be a minap a Kalifornia állambeli San Luis Obispo megyei seriffhivatal: egy apró emberszabású kereste őket telefonon, de sajnos nem állt módjában elmondani, mit szeretett volna tőlük.

A hivatal Facebook-oldalán megjelent bejegyzés szerint a kis csuklyásmajom első hívása megszakadt, ezért a rendőrök megpróbálták visszahívni, illetve üzenetet is küldtek neki. Mivel nem érkezett válasz, gondolták, utánanéznek, nem került-e bajba valaki. Bemérték a hívás helyszínét: a Zoo to You állatkertet, ahol kiderült, hogy az emberszabású a kertet körüljáró golfkocsiból emelte el a létesítmény saját mobilját, és véletlenszerűen nyomkodni kezdte rajta a gombokat.

Így esett, hogy pont a 911-et tárcsázta, holott nem volt veszélyben, sőt, kiválóan szórakozott. A hivatal munkatársai a poszt végén két édes fotót is megosztottak a „bűnösről", de eszük ágában sem volt hibáztatni őt, hiszen, mint írták, csupán „utánozós majomhoz" méltó módon viselkedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.