Dupla ikerházasságból született gyerekek: testvérek vagy ikertesók?

ikrek házasság érdekesség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig nagy médiaszenzációt keltenek a különleges sorsú ikerpárok történetei. A 35 éves Briana és Brittany Deane, valamint a 37 esztendős Josh és Jeremy Salyers sztorija is méltó helyet kapott közöttük.

Briana és Josh, valamint Brittany és Jeremy is 2018-ban házasodott össze, a hölgyek pedig 3 hónapos eltéréssel estek teherbe. Brianáék kisfia, Jett az idősebb, ő januárban múlt egyéves, míg Brittanyék gyermeke, Jax áprilisban. Bár a kicsik papíron csupán unokatestvérek, genetikailag közelebb állnak egymáshoz, mint egy átlagos testvérpár.

Briana elmondása alapján az ilyesfajta családmodellek rendkívül ritkák; csupán 300 hasonló esetet jegyzett fel eddig a tudomány.

A különös família egyébként egy hatalmas házban lakik „édeshatosban" az egyesült államokbeli Virginiában, és bár jól érzik magukat így, saját bevallásuk szerint néha kihívást jelent számukra a magánszférájuk megőrzése – írja a New York Post.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.