Heti horoszkóp (2022. augusztus 29-szeptember 4.): Feszülten indul az ősz

heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tudatosságot és a türelmet tesztelik a bolygók augusztus utolsó és szeptember első napjaiban. Bárhogyan is alakul ez a hét, mindenképpen fontos, hogy megőrizzük a nyugalmunkat. Heti horoszkóp az Astroneten.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Az egész hetet meghatározza a Jupiter és a Merkúr bolygók szembenállása. Jó lehetőségeid nyílnak mindenféle megbeszélésre, a problémás dolgok tisztázására. Elképzelhető, hogy a megbeszélésben vitatkozás, érvelés, érdekek ütköztetése is elhangzik, ugyanakkor végül békés, mindkét fél érdekeit képviselő megegyezés születik. Erről előszerződést mindenképpen javasolt készíteni, de a végleges szerződés aláírásával érdemes még várnod.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Ez a hét már a munkáról és az anyagiakról szól. Nagyon komolyan veszed a feladatokat, úgy tűnik, valakinek bizonyítani akarsz, vagy egyszerűen csak szeretnéd visszaszerezni a magabiztosságodat. A Mars bolygó sok munkát biztosít, persze ezzel együtt pénzt is bőven. A Merkúr jó hangulatot teremt a munkahelyeden, így most kifejezetten élvezni fogod a kihívásokat.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A Mars az Ikrek jegyében előhozza a civakodó természetedet, amit ugyanakkor játékos formában adsz elő. Vedd figyelembe, hogy nem forog mindenkinek olyan jól a nyelve, és a családtagok könnyen megbántódhatnak a tréfáidon. A feszültséget inkább a kreativitás területén vezesd le. Elképzelhető, hogy új szerelem is kezdetét veszi most, ha éppen készen állsz rá.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

A Mars hatása miatt meglehetősen sértődékeny lehet a hangulatod, persze lehet, hogy erre meg is van minden okod. A megoldás nem az elvonulás, hanem a kibeszélés lenne, és most erre befogadónak tűnik a másik fél is. A bolygók szerint keress a családban egy olyan személyt, akinek elmondhatod a sérelmeidet, mert önmagában már ettől megkönnyebbül a lelked. Legyél óvatos a szomszédsággal vagy a testvérekkel, nem érdemes senkivel sem konfliktusba kerülni.

Heti horoszkóp (2022. augusztus 29-szeptember 4.): Feszülten indul az ősz Forrás: Shutterstock

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Az Oroszlánban járó Vénusz és a Vízöntő Szaturnusz szembenállása a párkapcsolatok területén jelez némi megpróbáltatást. Nem is igen akarsz most alkudozni, éles nyelvvel vitázol, harcolsz, zsörtölődsz. A párkapcsolaton kívül is szerezhetsz magadnak jó néhány ellenséget, ha nem vagy kellően óvatos. A vitatkozó képességed kiváló, de ezt inkább pozitív irányba próbáld fordítani.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

A bolygók a munkahelyen jeleznek vitákat, megerőltetőbb helyzeteket ezen a héten. A feletteseid igyekeznek érvényesíteni hatalmukat feletted, ami konfliktusokhoz vezethet. Lehet, hogy alapból is ingerlékenyebb és türelmetlenebb vagy te is, és minden provokációra, fenyegetésre érzékenyebben és/vagy indulatosabban reagálsz. De a meggondolatlan és impulzív viselkedés veszélyt jelent rád nézve, és leginkább a munka frontján érezheti hatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.