Heti szerelmi horoszkóp (augusztus 29-szeptember 4.): a Vénusz és a Mars beteljesíti a szerelmeket

Forrás: Shutterstock -
szerelmi horoszkóp heti horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vénusz még a szenvedélyes Oroszlán jegyében jár, de a Szűz Nap már stabilizálja a dolgokat, és most a Mars is kedvezően hat a párkapcsolatokra. Heti szerelmi horoszkóp.

Kos heti szerelmi horoszkóp


A Mars fényszöget kap a Jupitertől és a Merkúrtól. A Mars hozza a lehetőséget az ismerkedésre, minden adott hozzá, hogy egy kapcsolat elinduljon. A Vénusz is teljesíti minden szerelmi ígéretét. A Mars-Jupiter szextil fényszögének nagyon erős a hatása, használd fel a céljaidhoz! Lehetséges, hogy mostanában meghallgattad ugyan a másikat, de valójában nem figyeltél az igényeire. Most ezt a hibát nem szabad elkövetni.

Bika heti szerelmi horoszkóp


A hét elején egy hobbi vagy egy múltban nagyon szeretett dolog új életet kap, remélhetőleg több szabadidőt találsz rá. A Neptunusz-Hold fényszöge lehetőséget hoz az ismerkedésre, sőt a Neptunusz varázsa azonnal megérint: figyelned kell, hogy a valódi emberre koncentrálj, nehogy egy általad kreált illúzióba légy szerelmes. Valószínűleg javulni fog a kapcsolat a kollégákkal is.

Ikrek heti szerelmi horoszkóp


Most az elköteleződés nem könnyű neked, ugyanis a Mars a jegyedből ragyogó fényszögeket kap a Jupitertől és a Merkúrtól is. Sok szórakozásban, játékban lesz részed, de a tartós kapcsolat még várat magára. Engedd el magad, szingliként hagyd, hogy körbeudvaroljanak, de ne akarj most párkapcsolati döntéseket hozni. Az élet üteme rövid időre lelassul – megérdemelsz egy kis pihenést, ez a retrográd Uránusz ajándéka.

Rák heti szerelmi horoszkóp


Mozgalmas hétnek tűnik ez, tele feladatokkal és az utolsó pillanatban történt változásokkal a tervekben. De a Mars-Jupiter fényszöge egy átgondolt időszakot nyit meg számodra, ami segít a logika és az értelem segítségével eloszlatni az érzelmileg ingatag problémákat. A Merkúr az otthoni és családi életet valószínűleg megkönnyíti, a rokonok közötti együttműködés fokozódik, és kevesebb a harag vagy a vita. A problémák egyszer s mindenkorra való tisztázása egy családi megbeszélés során nagyon gyógyító lenne. Igaz ez a párkapcsolati konfliktusokra is.

Oroszlán heti szerelmi horoszkóp


Ezen a héten ne félj kiállni értékeid és elveid mellett a szerelemben. A Vénusz még a jegyedben van, amelyet felhasználhatsz a flörtölésre, az elismerést és az odafigyelést rögtön meg is kapod. Ha van párod, és van olyan ügy, ahol be kell vetned a szavak fegyverét, most győzhetsz, mert a Merkúrt az amúgy is erős kommunikációs és meggyőzési képességeidet erősíti. Az emberek figyelnek rád.

Szűz heti szerelmi horoszkóp


A Nap a jegyedben késztetést ad arra, hogy többet törődj magaddal, és milyen jól is teszed! Tűzz ki magad elé nagy célokat. A Merkúr-Jupiter-Mars fényszöge lehetőséged ad neked a szerelemre, ez egy ösztönös kapcsolódás lehet – ki mondta, hogy mindig csak az ésszerű dolgok vannak rendben: a spontán kapcsolat még nagyobb örömöket hozhat!

Ide kattintva olvashatod el az összes jegy heti horoszkópját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.