Beleépíttette kocsikulcsát a karjába a férfi, hogy többé ne veszítse el

kulcs implantátum Tesla chip kocsikulcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már sosem lesz szüksége kocsikulcsra, elég, ha meglengeti az ajtó előtt a kezét.

Brandon Dalaly mostantól egyetlen mozdulattal képes kinyitni az autóját, és ez nem is került igazán sokba, csupán 400 dollárba (körülbelül 160 ezer forintba).

A férfi egy piercing szalonba látogatott el, hogy a VivoKey Apex implantátumot beleépítsék a kezébe. A chip teljesen biztonságosan helyezhető a bőr alá, és érintésmentesen működik. Kapcsolatba lép a Tesla autó receptorával, és így tudja kinyitni az ajtót.

Nem ez az első, hogy Dalaly chipet rakat a testébe. A bal kezében lévő chip tárolja az orvosi adatait, a kontakt-kártyáit, az adatait a covid-oltásairól és a lakáskulcsát is.

Új chipje hamarosan hitelkártyaként is működni fog, már csak arra vár, hogy a bankja jóváhagyja a kérését - írja az unilad.

Bár a beavatkozás még viszonylag újnak számít, itthon is van már rá példa. Schumacher Vanda nemrég rakatott chipet a kezébe, ami állítása szerint meg fogja könnyíteni az életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.