Évekkel ezelőtt eltűnt az autó, amelyben Diana hercegnő szörnyethalt

Forrás: Getty Images, AFP -
rejtély Diana hercegné baleset autóroncs tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A luxuslimuzin tulajdonosa a mai napig nem kapta vissza az autó roncsait, amelyben Diana hercegné 1997. augusztus 31-én elhunyt. 

Diana hercegné pontosan 25 évvel ezelőtt, 1997. augusztus 31-én szenvedett halálos autóbalesetet Párizsban. A tragédiát még mindig több rejtély övezi, és naponta jönnek ki újabb és újabb cikkek, amelyek próbálják megvilágítani Diana halálának okait és körülményeit. Egy azonban biztos: a luxuslimuzin a mai napig nem került vissza a tulajdonosához, és azt sem lehet tudni, hogy jelenleg hol van.

Diana Forrás: Getty Images, AFP

A tulajdonos, Jean-Francois Musa nagyon szeretné visszakapni a Mercedes-Benz S280-as autót, hogy kiállítsa egy amerikai múzeumban. A francia hatóságok azonban még most sem akarják visszaadni a kocsit, ami 2017-ig egy rendőrségi raktárban volt Párizstól nem messze, de onnan már elszállították egy ismeretlen helyre.

"Ötletem sincs, hol lehet az autó jelenleg. Annyit tudok, hogy jogilag az enyém, és vissza akarom kapni. Már vissza kellett volna adniuk, de ezt mindeddig képtelenek voltak megtenni" – idézi a férfit a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.