"Biztos vagyok abban, hogy látni fog odafentről" - édesapját gyászolja Bárdosi Sándor

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
halál Bárdosi Sándor gyász Dancing with the Stars család szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Birkózók Szövetsége augusztus 30-án tudatta a hírt, hogy hosszan tartó, súlyos betegség után, 69 éves korában elhunyt idősebb Bárdosi Sándor.

Id. Bárdosi Sándor a magyar birkózócsalád elismert és közszeretetnek örvendő tagja volt, aki többek között országos első osztályú bíróként és a Magyar Birkózók Szövetsége (MBSZ) munkatársaként szolgálta a sportágat. Sokat segédkezett a hazai világversenyeken, a szövetség volt a második otthona. Betegsége alatt is bejárt dolgozni, és jókedve mindvégig töretlen volt.

Fia, Bárdosi Sándor élete egyik legnehezebb időszakán megy keresztül, mégis helyt kell állnia, ugyanis gőzerővel készül a Dancing with the Stars harmadik évadára,ahol Szőke Zsuzsival bizonyít majd a táncparketten. Bár a birkózó fejében az is megfordult, hogy visszalép a szerepléstől, végül úgy döntött, jobb, ha lefogalja magát valamivel.

„Édesapám halála nagyon megvisel engem és a családunkat. Soha nem látott táncolni, ezért nagyon várta a show-t, többször emlegette az utóbbi hetekben, hogy nagyon kíváncsi, milyen leszek ebben a műsorban.

Biztos vagyok abban, hogy látni fog odafentről, és ez arra ösztönöz, hogy még keményebben dolgozzak a felkészülés során, hogy büszke lehessen rám"

– nyilatkozta a Blikknek Sándor.

Bárdosi Sándor is részt vesz a DWTS harmadik évadában. Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.