Bárdosi Sanyi és felesége, Ildi elárulták, mi a hosszú, boldog házasság titka

Forrás: Instagram/bardosiildi -
Bárdosi Sándor házasság mélypont Bárdosi Ildikó szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdosi Sanyi és felesége Ildikó már 10 éve házasok, és 13 éve alkotnak egy párt. A sztárpár a hosszú, boldog házasság titkairól és hullámvölgyeikről meséltek a Reggeliben.

Bárdosi Sanyi és Ildi már 13 éve alkotnak egy párt, két gyermekük született. A sztárpár nem tagadja, hogy vannak hullámvölgyeik, de szerencsére eddig mindegyikből sikerült kijönniük.

"Aki azt mondja, hogy nem volt a kapcsolatában hullámvölgy, az hazudik. Nálunk is volt azért egy-kettő a 13 év alatt, amióta együtt vagyunk. Már háromszor, négyszer, ötször világgá szaladtam volna, de végül nem tettem"

-kezdte Ildikó. Bárdosiék úgy vélik, a boldog házasságuk egyik titka az, hogy amikor ők megismerkedtek egymással, még nem volt közösségi média, okostelefonok, és ők nem a neten lógtak, mint a mai fiatalok.

"Mi férfiak szerintem ott rontjuk el, hogy mindent megígérünk. Én nem ígértem meg semmit, és milyen jól tettem"

- viccelődött Sanyi a műsorban a jó házasság titkával kapcsolatban.

"Őszintének lenni egymással, beszélgetni, megbeszélni mindent, és nem hozni-vinni a problémákat"

-egészítette ki Ildikó.

Forrás: Instagram/bardosiildi

"Nekünk is akkor voltak mosolyszünetek, amikor nem tudtunk eleget kettesben lenni, amikor nem volt meg az énidőnk"

-mondta Sanyi, aki azt is bevallotta, hogy most már el tudnak menni a gyerekek nélkül romantikázni, amire mindkettőjüknek szüksége van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.