Nem ez volt az első alkalom, hogy Szőnyi Ildikó megpróbált végezni magával

Forrás: Blikk -
topmodell megmentette Bálint Antónia tragédia Szőnyi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szőnyi Ildikó már évek óta küzdött a démonjaival, egy alkalommal Bálint Antónia mentette meg az életét.

A modell vasárnap este szándékosan a vonatsínekre hajtva vetett véget az életének. Bár, mint kiderült, már voltak arra utaló jelek, hogy valami nincs rendben, mégis mindenkit megdöbbentett az eset. A Blikk kiderítette, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy az egykori modell öngyilkosságot kísérelt meg.

Úgy tudni, egyszer a balatoni házában próbált meg véget vetni az életének, egy másik alkalommal pedig Bálint Antónia mentette ki a halál torkából.

15 évig modellkedett a 80-as évek szépségkirálynője - Szőnyi Ildikó Forrás: Blikk

"Szegény Ildi lelkileg nagyon rossz állapotban volt már az utóbbi években: a sokféle magánéleti és egyéb problémái miatt egyre kilátástalanabbnak látta a helyzetét, ezért többször próbálta megölni magát. Úgy tudom, egy éve Bálint Antónia mentette meg. Ildi a Facebook-oldalára írogatott ijesztő dolgokat... olyan volt, mint egy segélykiáltás, egyértelmű volt, hogy valami szörnyű tettre készül. Annak idején Toncsi azonnal értesítette a mentőket és felhívta őt, és szóval tartotta Ildikót, amíg kiértek a helyszínre" – mondta a lapnak egy névtelen informátor.

Bálint Antónia, miután megkeresték, kijelentette, hogy nem fog beszélni a történtekről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.