Fekete flitteres ruhában csillogott Palvin Barbi: a vörös szőnyegen vonult párjával

flitter Palvin Barbara Palvin Barbi Dylan Sprouse vörös szőnyeg filmbemutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar modell nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy kikerült a netre egy olyan fotó, amelyen smink és filter nélkül látható. A képet párja, Dylan osztotta meg, és mindenki a csodájára jár Barbi természetes szépségének. A napokban pedig ennek a kontrasztját is láthattuk, ahogy a vörös szőnyegen, meseszép ruhában vonul kedvese oldalán.

Palvin Barbiért a hazai és a külföldi divatszakma is rajong, nem véletlenül. A csinos modell legutóbb a White Noise című film bemutatóján vett részt a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon. A vörös szőnyegen egy csillogó, fekete színű estélyiben vonult végig, és szó szerint ragyogott a vakuk fényének villogásában.

Palvin Barbi Forrás: ZUMAPRESS.com/2022 Alec Michael/Alec Michael

Barbi egy rövid ujjú, testhezálló, fekete flitteres Armani Privé ruhát viselt, amely a divatház 2019-es tavaszi couture kollekciójának része volt. A ruhán középen, a nyaknál egy ezüst és piros színekben pompázó medálminta látható. A gésák ruháját idéző estélyi mellé egy hasonló stílusú frizura és smink készült, mely Marc Eram munkája – írja a WWD.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.