Heti szerelmi horoszkóp: ez lesz az egyik legromantikusabb hét az évben a Halak telihold miatt

Forrás: Shutterstock -
szerelmi horoszkóp horoszkóp szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 5-én a Vénusz belép a Szűzbe, ezért elhalmozzuk a másikat a figyelmességünk jeleivel. A hétvégén pedig lesz egy telihold az érzékeny és intuitív Halak jegyében, ami tovább erősíti a szerelmi energiákat.

Kos heti szerelmi horoszkóp

A Vénusz a Szűzben arra késztet, hogy igazán figyelmes és gyengéd legyél, mégha máskor nem is éppen ez az erősséged (hanem a szenvedélyed, a határozottságod). A párod mindenesetre nagyon élvezi, hogy nem állandó vitatkozó kedvre, hanem sok gyengéd figyelemre számíthat tőled. Te is megkapod a viszonzást! A Halak telihold viszont már egy kicsit sok a jóból, nálad okozhatnak feszültséget a túlcsorduló érzelmek.

Bika heti szerelmi horoszkóp


Most aztán igazán szerelem van a levegőben! Találkozhatsz valakivel, akár már a hét elején, aki nagyon megdobogtatja a szíved. Valóban össze tudtok kapcsolódni, egy szinten vagytok érzelmileg, lelkileg, szellemileg, és a kémia is minden bizonnyal működik köztetek. Nem ennyire rózsás a helyzet, ha már párkapcsolatban élsz. A Merkúr hátrálni kezd, és hozhat néhány nehézséget, ami köztetek is vitákat okoz. Fogjatok inkább össze!

Ikrek heti szerelmi horoszkóp


Nagyon is "fészekrakó" hangulatban vagy: most nagyon sokat teszel azért, hogy az otthonod puhaságot, harmóniát árasszon. Lelkileg több intimitásra vágysz, ennek persze örül a párod is, és értékeli azt a sok gyengédséget, figyelmet, amit most tőled kap. A szingli Ikrek élete továbbra is kissé káoszos: a Merkúr hátrálni kezd, és visszahozhatja egy régi szerelmedet.

Rák heti szerelmi horoszkóp


A Vénusz most segítségedre lesz abban, hogy ki tudd fejezni az érzéseidet – nemcsak a szavak szintjén kommunikálod, hanem a tettekkel, gesztusokkal is, sőt az egész viselkedésedből is megmutatkozik. Harmonikus a párkapcsolatod. Egyet kerülj: most ne kérj senkitől tanácsot a szerelmi életeddel kapcsolatban! Nem kapnál megfelelő útmutatást, inkább csak félrevinnék a dolgokat.

Forrás: Shutterstock

Oroszlán heti szerelmi horoszkóp


A bolygók jelzik, hogy itt az ideje újragondolni, vajon egyensúlyban van-e, amit adsz, azzal, amit kapsz a kapcsolatban. Bármerre billen is ki a mérleg, most helyre kell állítani. Jól működő kapcsolatot csak így érhetsz el. Ezzel kapcsolatosak lesznek a felismeréseid a következő héten. Ha ezt sikerül átértékelni, akkor megerősödik a szerelmetek!

Szűz heti szerelmi horoszkóp


A Vénusz hétfőn belép a jegyedbe, és innentől a figyelem rád szegeződik. Ha belül rendben vagy, az most olyan erővel sugárzik rólad, hogy nagyon sokan vonzódnak majd hozzád. Valójában az egyetlen dolog, amit tenned kell, hogy nem taktikázol, játszmázol, hanem önmagadat adod. A szombati telihold tökéletes romantikus pillanatokat hozhat.

A többi jegy szerelmi horoszkópjáért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.