Ezeket a trendi darabokat szerezd be az esős őszi napokra!

fashion week őszi divat magazin esős idő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt van az ősz, itt van újra... s vele együtt a hideg, a szél és az eső is megérkezik lassan. Ilyenkor előkerülnek a szekrény mélyéből a pulóverek, a farmerek, na meg minden, ami megkönnyítheti az életünket, amikor kint tombol az özönvíz, nekünk mégis iskolába, munkába kell mennünk. Ám mégis mit viseljünk ilyenkor, ami praktikus és még trendi is?

Persze az sem mindegy, hogy csak csepereg az eső, masszívan zuhog vagy orkánerejű szél is társul még pluszban a csapadékhoz.

Ha csak csepeg az eső

Amennyiben csak lóg az eső lába, vagy kicsit csepereg, akkor simán átvészelhető az egész néhány teljesen hétköznapi, őszi ruhadarabbal. Persze nem árt, ha ilyenkor nem egy gyöngyvászon sneakert húzunk, hanem mondjuk egy (esetleg impregnált) bőrből, műbőrből készült loafert vagy balerinát. A bőrkabát is jó szolgálatot tehet, hiszen mindkettő viszonylag magas vízlepergető hatással bír, így akkor sem ázunk el, ha szemerkélni kezd az eső.

Cipők:

1. Női Balerina - 9 990 Ft
2. Félcipő Jenny Fairy - 9995 Ft
3. Klasszikus fazonú bőrből készült cipő - 12995 Ft

Forrás: 1. deichmann.com, 2. ccc.eu, 3. reserved.com

Kabátok:

1. Műbőr motoros dzseki - 15999 Ft
2. Átmeneti dzseki 'Gemma' - 19990 Ft
3. Bőrhatású motoros dzseki - 4995 Ft Forrás: 1. bonprix.hu, 2. .aboutyou.hu, 3. reserved.com

Ha igazán esik

Amennyiben nem csupán szemerkél az eső, hanem igazán rákezdett, akkor itt az idő, hogy előkapjunk egy erősen vízálló bakancsot, bokacipőt, a kabátunk pedig amellett, hogy vízlepergető, legyen hosszított fazonú, hogy minél jobban védjen a beázás ellen. Arról se feledkezzünk meg, hogy ilyen időben a legjobb barátunk egy nagy esernyő – ezt semmiképpen ne felejtsük otthon, főleg, mert manapság már nagyon jópofa darabokat lehet kapni, amelyek igazán feldobhatják a kedvünket és a szettünket is.

Cipők:

1.Női Chelsea Csizma - 10990 Ft
2. Bakancs - 11995 Ft
3. Bőr bokacipő - 17995 Ft Forrás: 1. deichmann.com, 2. www2.hm.com, 3. reserved.com

Kabátok, ernyők:

1. Műbőr zakó - 15995 Ft
2. Hosszú ballonkabát övvel - 15999 Ft
3. Birds átlátszó esernyő - 5690 Ft
4. Napraforgó esernyő - 9500 Ft Forrás: 1. reserved.com, 2. bonprix.hu, 3. bonami.hu, 4. esernyokiraly.hu

Ha tombol a vihar

Amennyiben zuhog és még a szél is fúj, legszívesebben ki sem mozdulnánk a lakásból – ez azonban általában nem kivitelezhető. Az ilyen apokaliptikus hangulatú időben mindent be kell vetnünk annak érdekében, hogy már az utcára lépés pillanatában ne ázzunk bőrig. Még szerencse, hogy mind a gumicsizmák, mind az esőkabátok reneszánszukat élik, így monszun idején is simán lehetünk trendi megjelenésűek.

Cipők:

1. Gumicsizma - 9999 Ft
2. Vastag gumicsizma - 11995 Ft
3. Gumicsizma Grand Canyon - 13995 Ft

Forrás: 1. bonprix.hu, 2. www2.hm.com, 3. ccc.eu

Esőkabátok:

1. Parkadzseki - 15995 Ft
2. Szélálló esőkabát - 11995 Ft
3. Összecsomagolható víztaszító esőkabát - 17995 Ft Forrás: 1. reserved.com, 2. www2.hm.com, 3. shop.mango.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.