Csalás áldozata lett Vasvári Vivien, leléptek a pénzével

Forrás: Instagram -
Vasvári Vivien nyirokmasszázs csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nyirokmasszázzsal foglalkozó nő lelépett Vasvári Vivien pénzével. Az egykori luxusfeleség a közösségi oldalán számolt be az esetről.

Vivien lépéseket tett az ügyben: nem szeretné, hogy más is így járjon.

Vasvári Vivien csalás áldozata lett Forrás: Instagram

"Azért jelentkeztem be most hozzátok, mert este a Tényekben lesz velem interjú, ahol arról fogunk beszélni, hogy van egy nyirokmasszázzsal foglalkozó hölgy, aki rengeteg embert megkárosított anyagilag. Én hiszem, hogy ez az interjú el fog jutni mindenkihez, hogy a jövőben felismerjétek ezt a hölgyet és soha ne menjetek hozzá! Soha, semmilyen formában ne adjatok kölcsön és ne fizessetek előre semmilyen szolgáltatásért pénzt! Sajnos a pénzekkel ez a hölgy mindig is lelépett,
és most rengeteg ember azzal küzd, hogy hogyan szerezze vissza azt a pénzt, amivel őket megkárosította. Ha esetleg valaki tud konkrétumot, hogy mivel lehetne előre jutni ebben a témában, akkor szívesen fogadom és mindenben segítelek benneteket!" - idézte az Origo az influenszert.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.