Örömhír! Eljegyezték az X-Faktor sztárját

X-Faktor eljegyzés Ferenczi Kamilla lánykérés gyűrű szerelem énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy marosvásárhelyi kávézóban ült, amikor Ricsi, hogy ne kelljen egyedül ülnie, megkérdezte, odaülhet-e az asztalához. Kamilla igent mondott. 

A szerelmesek már ismerték egymást gyerekkorukból, mivel szüleik barátok voltak, de a kávézós esetig nem beszélgettek egymással. Utána viszont egyre többet: rövid idő alatt barátok, majd szerelmesek lettek.

Ferenczi Kamilla Instagram

A 21 éves Kamilla és 23 éves párja már két éve vannak együtt, az eljegyzésükre egy fellépésen került sor, ahol Ricsi szerelme mögé osont és letérdelt. Kamilla majdnem felbukott benne, amikor hátralépettt, így vette észre a gyűrűvel a kezében térdeplő párját.

"A mi életünkben nagyon fontos szerepet kaptak a számok. Mi nagyon szeretjük a 15-ös számot, a 25-ös számot..." - mondta az X-Faktor korábbi felfedezettje a kérdésre, hogy mégis mikorra tervezik az esküvőt. Ám, mint kiderült, ez nem az évet jelenti, az az énekesnő szerint túl messze volna. Végül arra jutottak, hogy jövőre lesz esküvő, a rajongókat Kamilla addig is egy új dallal fogja megörvendeztetni: a száma két hét múlva jelenik meg - mondta el a Reggeliben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.