Hatalmas örömhírről számol be a várandós magyar énekesnő

Forrás: Instagram / barbeemusic -
bejelentés babavárás Barbee
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júniusban derült ki, hogy a népszerű tinisztár, Barbee kisbabát hord a szíve alatt. Azt azonban még nem árulta el, hogy kisfiúval vagy kislánnyal várandós, de szerencsére erre a bejelentésre sem kell sokat várni.

Barbee, azaz Zentai-Bata Adrienn, aki tavaly házasodott össze szűk körben szerelmével, Zentai Gáborral, a nyár elején jelentették be, hogy hamarosan szülői örömök elé néznek.

Az énekesnő terhességének a 27. hetében komoly bajra derült fény: kiderült, hogy terhességi cukorbetegsége van. Ez azért veszélyes, mert a kismama ugyan nem érzi magán a tüneteket, de a szervezete a gyermekének komoly károkat tud okozni. Emellett pedig a gyógyíthatatlan betegsége (BPPV, azaz jóindulatú helyzeti szédülés) tünetei sem enyhülnek a várandóssága alatt sem.

Hatalmas örömhírről számol be a népszerű magyar énekesnő Forrás: Instagram / barbeemusic

"A szülési fájdalmaktól nem, de attól nagyon tartok, hogy a legrosszabb pillanatban visszatér a betegségem. Eleshetek a nagy pocakommal, de a csecsemőt is elejthetem, ha megszédülök" – mondta el a Borsnak Adri.

A sok rossz hír mellett azonban a fiatal pár öröme hatalmas, ugyanis nemrég megtudták, hogy kisfiuk vagy kislányuk születik hamarosan.

"Először egy babaváró bulit szerettem volna szervezni, ahol egy lufi kipukkasztásával megtudom, hogy fiam lesz-e vagy lányom, de bevallom, meglestem az egyik vizsgálaton, így már nem lenne meglepi"

– mesélte a fiatal kismama, aki délután 1 órakor, Instagram-bejegyzésében fogja elárulni végül a nagy hírt a rajongóinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.