Szegedi Fecsó és barátnője, Bea első közös gyereküket várják: a nemét is elárulták

Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram -
terhesség Bea Fecsó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bea és Fecsó nagy boldogságukról tudatták a követőiket: első közös gyereküket várják.

Szegedi Fecsó és menyasszonya, Bea kapcsolata nem indult zökkenőmentesen: botrányos szakítás után történt meg az eljegyzésük. Úgy tűnik azonban, hogy azóta már kiegyensúlyozott a kapcsolatuk, ráadásul újabb szintet léptek, ugyanis első közös gyereküket várják. Boldogságukról Instagram-oldalukon tudatták követőiket.

Szegedi Fecsó és Bea első közös gyereküket várják Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

"Szeretnénk veletek megosztani egy örömhírt, amit 8 hónapja próbálunk titkoban tartani: hamarosan eggyel többen leszünk. Jön a mi kis csodánk, akit már nagyon várunk. Írtam is egy dalt az érzéseimről, ami a szerelmemről, a kisfiamról,és a születendő babánkról szól. A klipben a piciről is látni ultrahangképeket, valamint a Gender Partinkról is, melyben az is kiderül, hogy kislányunk vagy kisfiunk születik. Köszönöm mindenkinek aki segített,hogy elkészüljön. Pont olyan lett, mint amit megálmodtam" - írta Bea. Kiderült, hogy a pár gyermeke kisfiú lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.