Borbás Marcsi, az egyik legtitokzatosabb hazai híresség lezárta a múltat

Forrás: Borbás Marcsi, Instagram -
felhajtás múlt Borbás Marcsi magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borbás Marcsi az egyik legtitokzatosabb hazai hírességünk, aki mindig kerülte a nagy felhajtást.

Borbás Marcsi azon kevés hírességek közé tartozik, aki igyekszik minél inkább botrányoktól mentesen élni az életét, népszerűsége mégis töretlen. Húsz évvel ezelőtt vásárolt házat az Őrségben, Szalafőn, jelenleg gazdasszonyként él - írja a Story magazin.

Borbás Marcsi Forrás: Borbás Marcsi, Instagram

A volt tévés régebben sem hajszolta a népszerűséget, rendszerint hiányzott a bemutatókról és megnyitókról, mindig jobban szerette az egyedüllétet a nagy felhajtásnál. A tévés harmadik férjéről, Krisztics Dezsőről sem nyilatkozik túl gyakran, előző két házasságáról pedig azt vallja, valószínűleg az ő hibája volt, hogy tönkrementek.

Borbás Marcsi sosem lubickolt a népszerűségben, hiányzott a fényűző partykról, és bár gyakran kerül címoldalra, a sztármagazin szerint az elmúlt évek alatt mégis a legtitokzatosabb hazai sztárunkká vált.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.