Hazaengedték a kórházból Intit, az énekes már szombaton színpadra áll

színpad Inti kórház Zuber Krisztián Felicián énekes Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta egy emberként izgulnak a rajongók a TNT együttes énekeséért, Intiért, aki szívproblémái miatt került kórházba. Zuber Krisztián most jó hírekkel jelentkezett.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, szeptember elején kórházba került a TNT-ből ismert Inti. A zenész szerelmének, Emesének köszönheti, hogy nem lett nagyobb baj, ugyanis az ő aggodalma mentette meg Inti életét.

A TNT tagja szívritmuszavar és szívelégtelenség gyanúja miatt került kórházba, ahol bent is tartották, és rögtön kezelni kezdték. Szívkatéterezésen esett át, gyógyszerekkel kezelték, a napokban pedig altatásban sokkolták a szívét, hogy visszaálljon a szívritmusa, ám az utóbbi beavatkozás nem sikerült.

Szerencsére ennek ellenére jól érzi magát, sőt, a Borsnak elárulta, hogy el is hagyhatja a kórházat.

"Javuló állapotban vagyok. Két és fél hét múlva vissza kell mennem a kórházba, ahol kontrollkezeléseken veszek majd részt, és a későbbiekben beültetnek majd egy ICD-t (kardioverter-defibrillátor) a szívembe.

Ez az eszköz szabályozza majd a szívritmusomat, és arra is képes, hogy újraindítsa a ketyegőmet, ha esetleg leállna. Emellett nyilván szednem kell majd a gyógyszereimet, de úgy érzem, most már megmaradok" – mesélte Inti, aki már szombaton színpadra áll.

Forrás: TNT Inti Zuber Krisztián

"Nem akarok olyan sokat várni, szóval szombaton már koncertezni fogunk. Nyilván nem olyan durván, nehogy valami bajom essen, de kész vagyok visszatérni a színpadra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.