Újabb fejlemények TNT Inti állapotáról: így van most a zenész

Forrás: TNT Inti Zuber Krisztián -
Inti TNT szívkatéterezés Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Zuber Krisztián, ismertebb nevén TNT Inti pár napja került kórházba veleszületett szívbetegsége miatt. Úgy tudni, hogy a zenész szívkatéterezésen esett át.

A TNT dobosát, Intit szívelégtelenség és szívritmuszavar diagnózissal vették fel a fekvőbetegek közé a múlt hét végén. A zenész gyermekkora óta küzd szívproblémával, ám az állapota hirtelen romlásának okát egyelőre nem tudják az orvosok. A legfrissebb fejlemények szerint hétfő délután a zenész szívkatéterezésen esett át - írta meg a Blikk.

Újabb fejlmények TNT Inti állapotáról: így van most a zenész Forrás: TNT Inti Zuber Krisztián

Az eljárás segítségével a szakemberek felderíthetik a ritmuszavar okát, továbbá gyógyíthatják is azt. Ha minden jól megy, a zenésznek nem kell átesnie komolyabb műtéten; jelenleg még gyógyszerekkel és injekciókkal kezelik.

"Egyelőre nem tudjuk, meddig lesz kórházban, az orvosok azon vannak, hogy beállítsák a gyógyszereit, amiknek a szedésével teljes életet élhet" - mondta a lapnak korábban Sáfrány Emese, aki mindenben párja mellett áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.