Harry herceg besokallt: ebből lett elege

Forrás: AFP/Gareth Fuller -
balhé temetés II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry hercegnek elege lett abból, hogy az emberek folyamatosan a Vilmossal való kapcsolatát elemzik, és szeretné, ha nem beszélnének erről többet.

"Szeretném, ha az emberek végre nem erről beszélnének, hanem a nagyanyámra fókuszálnának" - mondta a herceg egy közeli barátjának, aki ezt tovább adta az újságíróknak. A forrás szerint Harry besokallt attól, hogy folyamatosan olyan cikkek születnek róluk, amelyek a magánéletüket elemzik - írja a Page Six.

Forrás: AFP/Gareth Fuller

Vilmos és Harry évek óta nem ápolnak jó viszonyt egymással, azóta, hogy Harry és Meghan két évvel ezelőtt eltávolodott a királyi családtól. Nagymamájuk halála óta azonban rendeződni látszik a kapcsolatuk, sőt, úgy tűnik, Meghan és Katalin között sincs már akkora feszültség, mint volt.

2022. szeptember 19-én kísérték utolsó útjra II. Erzsébet brit királynőt. Itt olvashatod az összes hírt, ami a Life.hu-n a szertartásról megjelent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.