Több havi bérnek megfelelő összeget nyert Voksán Virág: erre költötte

instagram.com/viragvoksan_aka_djflower/ -
átlagbér nyeremény költés Voksán Virág kaszinó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virágnak óriási szerencséje volt Las Vegasban, ugyanis szép kis összeget nyert az egyik kaszinóban.

Miután Virág 2007-ben megnyerte a Miss Hawaiian Tropic Hungary szépségversenyt, ő képviselhette Magyarországot a világversenyen, amit Las Vegasban rendeztek meg. Ha már a kaszinók fővárosában járt, szerencsét próbált az egyik kaszinóban - írja a Bors.

„Ha már ott voltam, egyik este elindultam játszani. Először nagyon tartottam tőle, de hoztam a kezdők szerencséjét, és elég nagy összeget nyertem. Második este aztán újra megpróbáltam, akkor még többet nyertem.

Akkori léptékben több havi átlagbért kaptam a géptől és hihetetlen jó érzés volt. Persze a könnyen jött pénz könnyen el is megy. Másnap Las Vegasban felkerestem a kedvenc ruhaüzletemet, és szinte mindent elköltöttem"

– emlékezett vissza a modell, aki szeptember 20-án a vipcasino.hu élő stúdiójából fogja online keverni a baccarat lapokat.

instagram.com/viragvoksan_aka_djflower/

„Már előre egy kis zsebpénzt félreteszek magamnak, aztán limiteket szabok. Sok-sok évvel ezelőtt Las Vegasban tényleg szerencsém volt, de nem tudhatom, hogy ez kétszer is megtörténhet-e velem. Sőt, azt tervezem, hogy a páromat is ráveszem, hogy egy alkalommal próbálja ki, hátha nála is érvényesül a kezdők szerencséje. Lenne helye a pénznek, mert 3 éve hatalmas felújításban vagyunk, így minden bevételünket és időnket a házra költjük, és nem magunkra. Szeretnénk már utazni, de ha összejönne valami nagyobb nyeremény, akkor abból órát, autót, de táskát is szívesen vennék, mert egyenesen táskamániás vagyok" – mondta mosolyogva Virág.

A magyarországi szerencsejáték szervezés piacfelügyeletét a szerencsejáték-felügyeleti hatóság látja el. A szerencsejátékban 18 éven aluliak és sérülékenynek minősülő személyek nem vehetnek részt. A túlzásba vitt szerencsejáték ugyanis függőséget okozhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.