Tóth Bence elárulta, miért szakítottak Hódi Pamelával

Forrás: Instagram/Tóth Bence -
Hódi Pamela Nyerő páros Tóth Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Bence és Hódi Pamela már az esküvőt tervezték, amikor a covid alatt váratlanul szakítottak. Bence most a Nyerő Párosban beszélt arról, miért váltak akkor külön.

2020 májusában röppent fel a hír, hogy Pamela és Bence szakítottak. Pamela követőinek feltűnt, hogy az influenszer nem posztol közös képet a vőlegényével. Pamela akkor reagált is a találgatásokra, de konkértumot nem mondott, mindössze időt kért a feldolgozáshoz, és azt ígérte, ha eljött az ideje, beszélni fog a történtekről. Később a Frizbiben is beszéltek a szakításról, akkor Pamela azt mondta, Bence a covid alatt valószínű besokalt tőle. A Nyerő Párosban újra előjött a téma, és most Bence is őszintén elmonda, hogy mi történt akkor.

Hódi Pamela és Tóth Bence a covid alatt szakítottak Forrás: Instagram/Tóth Bence

"A kapcsolatunk eleje nem volt felhőtlen. Volt a covidnál egy kisebb mélypontunk, amikor az esküvőnket is lemondtuk. Ez abból adódott, hogy szerintem én akkor úgy gondoltam, hogy túl nagy a csomag, amit a hátamra kell venni. Nem voltam rá készen, hogy ezt a csomagot akár egy életen át magammal cipeljem. De történt egy csodaszerű dolog az életünkben, a hit felé fordultam, és engem ez változtatott meg akkor, hogy bizonyos dolgokat elengendjek az életemből, hogy komolyan bele tudjak állni ebben az egészbe. Onnantól kedzve teljesen felfelé ívelő pályán vagyunk" - mondta Bence, majd megköszönte Pamelának, hogy mellette van és elmondta neki, hogy úgy szereti, ahogy van, nem változtatna meg rajta semmit.

Pamela férje a szavai hallatán elsírta magát. Elmondta, nagyon hálás a Jóistennek, hogy olyan férfit kapott maga mellé, aki mellett végre nő lehet, és aki Natkót is sajátjaként szereti.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.