A 38 éves szépségkirálynő épp 19 éve nyerte el a Miss Európa címet Párizsban, a nagy nap emlékére pedig különleges bejegyzéssel kedveskedett követőinek.

A nemrég megosztott fotón a frissen megkoronázott Zsuzsi látható virágcsokorral a kezében, arcán örömteli mosollyal, mely valószínűleg követőire is átragadt. A poszt mellé több híresség is kedves szavakat fűzött, Horváth Éva például ezt írta: „Az a durva, hogy pontosan így nézel ki most is. Indulj most is!", Bódi Sylvi pedig eképp méltatta a hírességet: „Amikor még a természetes nők voltak a divatban... (Mondjuk nálam még most is.) Gyönyörű voltál, vagy és leszel. Örök klasszikus szépség."

Laky ZsuzsiForrás: Laky Zsuzsi

A Bors megkeresésére Zsuzsi elmondta, hogyan viszonyul ma a megjelenéséhez és a szépségápoláshoz.

Nem lennék újra húszéves. 30 felett találtam meg igazán önmagam, a nőiességem. A mai húszévesek egyébként is teljesen mások, mint mi voltunk. Nagyon jól érzem most magam, senkivel sem cserélnék.Nincs bajom az idő múlásával, persze, kicsit nehéz elfogadni, de azt vallom, hogy kornak megfelelően kell jól kinézni, abból kihozni a legtöbbet. Nem tetszik, amikor a hírességek agyonplasztikáztatják magukat" – fogalmazott a sztár.