Szakítása óta nem szólalt meg Shane Tusup, most megtette: erről beszélt

Szabó Zsófi Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup viharos időszakot tudhat maga mögött, hiszen egy gyors eljegyzést gyors szakítás követett. Bár róla szóltak a hírek, ő hallgatott. Most azonban megszólalt, és mesélt a terveiről.

Shane Tusuppal sok minden történt az elmúlt hónapkban: megérkezett a hatalmas szerelem az életébe Szabó Zsófi személyében, ezt a gyors eljegyzés, majd a hirtelen szakítás követte. Arról csak pletykákat lehetett olvasni, hogy miért ért véget a kapcsolatuk, többek szerint Shane heves természetének köze lehet a dologhoz, azonban a pár egyik tagja sem nyilatkozott arról, mi történt. Shane egyáltalán nem szólalt meg, de most megtette. A holnap megjelenő HOT! Magazinban egy mélyinterjúban mesélt gyerekkoráról, az úszás világáról és arról is, hogyan viseli azt a rengeteg támadást, amit magán- és szakmai életére vonatkozóan egyaránt kap.

Shane Tusup Forrás: Shane Tusup/Instagram

"Bármit is csinálsz, a kritikák elkerülhetetlenek" - mondta Shane, de a lapban azt is elárulta, kik segítik őt, és milyen tervei vannak még: több projekten is dolgozik egyszerre.

"Mindenkinek van olyan időszaka az életében, amikor le kell mennie a medence aljáig" - vélekedik Shane, de azt is elárulta, szerinte hogyan lehet egy ilyen helyzetből kikecmeregni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.