Szakított ukrán menekült barátnőjével a férfi, aki korábban a családját hagyta el a nőért

házasság feleség befogadás menekült család ukrán szerető szakítás kapcsolat segítség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakított 22 éves barátnőjével az a brit férfi, aki 10 nappal azután, hogy az ukrán menekült lányt befogadta a családja, elhagyta érte a feleségét és a gyerekeit. Ám a románc nem tartott sokáig: négy hónappal azután, hogy összejöttek, a férfi már véget is vetett a kapcsolatnak.

A 30 éves Tony Garnett tíz éves házasságot rúgott fel, s elhagyta 28 éves feleségét, Lorna Garnettet, hogy együtt élhessen a 22 éves Sofiia Karkadymmal, akit mindössze 10 nappal azelőtt fogadott be a család bradfordi otthonába, hogy ezzel segítsen az ukrán menekült lánynak.

Alig négy hónappal később azonban szakítottak, és a férfi kidobta a bérelt lakásukból az ukrán nőt, akit azzal vádolt meg, hogy alkoholkezelési problémái vannak, késsel rongálta meg a falat, és beleavatkozott a gyerekeivel való kapcsolatába is.

Lorna, Tony két gyermekének édesanyja a barátainak azt mondta: "Tudtam, hogy katasztrófával fog végződni, de meglepett, hogy ilyen hamar." Azt is hozzátette, hogy egymillió év múlva sem fogadná vissza a férjét - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.