Az idei ősz kedvenc színe a narancssárga – így viseld!

Forrás: Shutterstock -
fashion week narancssárga őszi divat tippek-tanácsok őszi trend magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az őszről mindenkinek az eső, a köd és a zimankó jut az eszébe, ám van valami, ami szintén elválaszthatatlan ettől az évszaktól, méghozzá a színes falevelek, amelyek rozsdabarnában, sárgában és narancsban pompáznak. A barna és a sárga kedvelt árnyalata a ruhatárunknak is ilyenkor ősszel, ám a naranccsal sokszor mostohagyermekként bánunk, holott ez a szín igazán csodás és életteli – főleg a szürke, hideg októberi napokon.

Kezdjük is egy kis színpszichológiával, azaz nézzük meg, milyen jelentést hordoz a narancssárga, illetve azt, hogyan hat ez az árnyalat a testünkre és a lelkünkre.

A narancssárga az életöröm és a vidámság színe, így jó, ha a késő ősz fáradt hangulatát kissé feldobjuk vele.

A narancs emellett serkenti a kreativitást, érzékiséget sugároz és segít az összhang elérésében.
Ha narancssárgát viselünk, azzal növeljük a magabiztosságunkat, optimizmusra sarkall minket, vidámsággal tölt fel és aktivizál. Éppen ezért mindazoknak ajánlott narancssárga ruhák viselése, akik tétovák, depresszióra hajlamosak vagy szeretnének kitörni a bezárkózottságból. De mégis milyen formában viseljük a narancssárgát?

Kiegészítők


Előfordulhat, hogy a narancssárga kifejezetten megrémít minket, ám mégis úgy érezzük, jó lenne valamilyen formában beépíteni a ruhatárunkba – talán éppen azért, mert tudat alatt vágyunk a pozitív hatásaira. Ilyenkor kezdjük kicsiben a barátkozást és első körben szerezzünk be néhány narancsszínű kiegészítőt.

1. Virágszirom alakú fülbevaló - 3495 Ft
2. Hajdísz acccessories - 1495 Ft
3. Egyszerű viszkózkeverék sál - 4995 Ft Forrás: 1. 2.hm.com, 2. ccc.eu, 3. reserved.com

Jó választás lehet egy nem túl rikító, narancssárga fülbevaló. Egy narancssárga hajpánt is jól jöhet,
vagy egy merészebb narancs nyaksál.

Ruhák


Lehet, hogy egyáltalán nem ódzkodunk ettől a színtől, csak valahogy eddig kimaradt a ruhatárunkból. Ilyenkor érdemes vele kísérletezni, és többféle módon beilleszteni az outfitünkbe.

1. Női blúz - 4995 Ft
2. Kötött pulóver - 7995 Ft
3. Rakott midi szoknya - 19995 Ft
4. Elöl átlapolt rövidnadrág - 4995 Ft
5. Lenkeverék nadrág - 3395 Ft
6. Hosszú galléros mellény - 16995 Ft Forrás: 1. mohito.com, 2. 2.hm.com, 3. shop.mango.com, 4. reserved.com, 5. sinsay.com, 6. zara.com

Kipróbálhatjuk pulóverként, blúzként, szoknyaként, nadrágként, mellényként, és a bátrabbak pedig tetőtől talpig narancsba öltözhetnek.

Narancs kabát cipő és táska

Ha igazán merészek vagyunk és kedveljük a feltűnő, markáns ruhadarabokat, akkor pedig érdemes beruházni egy narancsszín kabátra, cipőre vagy táskára. Egy biztos: ezekkel semmi perc alatt a figyelem középpontjába kerülünk majd, amint kilépünk az otthonuk ajtaján.

1. Steppelt kabát - 17995 Ft
2. Chelsea csizma - 12995 Ft
3. Félcipő Jenny Fairy - 12995 Ft
4. Válltáska - 19,99 €

Forrás: 1. reserved.com, 2. reserved.com, 3. ccc.eu, 4. c-and-a.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.