Egy év után gyereket szeretne kedvesétől Mohamed Fatima

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
párkapcsolat Mohamed Fatima gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak egy éve ismerte meg szerelmét Mohamed Fatima, de a dolog kettőjük között annyira komoly, hogy már az eljegyzés is megtörtént, és a közeljövőben babát is szeretnének.

Sokáig volt egyedül a Fekete vonat egykori énekesnője, mert félt az újabb csalódástól. Gábor az interneten írt rá, ám Fatima eleinte kétkedve fogadta a közeledését. Később viszont egyre szimpatikusabb lett neki a férfi.

„Nagyon imponált, hogy nem az énekesnői oldalam érdekli, hanem a személyiségemre kíváncsi. Decemberben kezdtünk beszélgetni, majd március 6-án találkoztunk" – mesélte Fatima a HOT! Magazinnak.

Mohamed Fatima és párja már a családalapítást tervezik. Forrás: MTI/Illyés Tibor

A férfi ekkor felajánlotta, hogy elviszi az énekesnőt Kecskemétre az egyik barátnőjéhez. Ez a találkozó olyannyira jól sikerült, hogy a karantén idejére össze is bútoroztak, ez pedig még inkább közel hozta őket egymáshoz. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Gábor megkérte Fatima kezét, sőt már a családalapításon gondolkodnak.

„Nem szeretnénk nagy esküvőt csak két tanúval elmennénk az anyakönyvvezetőhöz. Gábor már nagyon szeretne apuka lenni, és én sem tiltakozom. Nem tudjuk, mit hoz a jövő, de összetartozunk, szeretnénk közös családot, és készen állunk a gyerekvállalásra„ – árulta el az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.