Nyerő Páros - Zdroba Patrik csalódott, amiért Tóth Bence nem kért tőle bocsánatot

Forrás: RTLKLUB -
Zdroba Patrik Tóth Bence bocsánatkérés veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő Páros idei évadában szinte nem telik el nap konfliktus nélkül. Legutóbb Hódi Pamela férje, Tóth Bence és Zdroba Patrik feszültek egymásnak, miután az egykori focista hazugnak és álszentnek nevezte Patrikot.

Az X-Faktor egykori versenyzőjét nagyon megviselték a történtek, pláne, hogy Tóth Bence és Megyeri Csilla egy emberként álltak bele az egyik páros játék során. Hiába hajtogatta, hogy ő nem hazudott, Bence csupán félreértett valamit, Pamela férje hajthatatlan volt, és csak a saját igazát hajtogatta.

A köztük kialakult konfliktus ellenére Patrik és Betti a veszekedés estéjén, a szimpátiaszavazáson rájuk voksoltak, ezzel jelezve, hogy szeretné, ha Pamela és Bence maradnának a villában.

A játék elején Zdroba azt hitte, megbízhat Pameláékban, de a játék során többször is csalódnia kellett bennük.

"Mi Pamelával korábbról ismerjük egymást, és jó kapcsolatot ápoltunk, ezért nagyon örültem, amikor az első nap a villában megtudtam, hogy ők is szerepelnek a műsorban. Ám sajnos, már az első kiszavazásnál rá kellett jönnöm, hogy nem számíthatunk rájuk, mert más párra voksoltak, majd az is kiderült, hogy kihagytak a szövetségükből. Ezek nagyon rosszul estek nekem"

– vallott a Blikknek Patrik. A fiú nem tagadja, csak Pamela miatt szavazott a Tóth-Hódi párosra, van viszont valami, amit azóta sem ért.

Forrás: RTLKLUB

"Én a szívemre hallgattam, és mivel Pamit nagyon szeretem, ezért voksoltam mellettük. Mindkettőjüket megöleltem, és belül azt vártam, hogy Bence mondjon valamit.

Ez nem történt meg, és ez fáj, mert az előzmények ismeretében ez a részéről minimum megért volna egy bocsánatkérést, főleg egy olyan gesztus után, amit én ott tettem

– mondta Patrik. A versenyből nekik és Rácz Béláéknak köszönhetően Lofti Begiéknek kellett távozniuk, Pameláék így továbbra is esélyesek arra, hogy a nyerő páros legyenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.