Hódi Pamela férje sírásban tört ki: a Nyerő páros villájában hatalmas a feszültség

Forrás: RTL Klub -
Zdroba Patrik Hódi Pamela Nyerő páros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő páros versenyzői között egyre nagyobb a feszültség: a legutóbbi adásban Hódi Pamela férje és Zdroba Patrik között alakult ki vita.

A Nyerő páros villájában egyre több vita alakul ki. Már szövetségek is alakultak. Pameláék Lotfi Begiékkel és Megyeri Csilláékkal társultak, Patrikot kihagyták, ami rosszul esett az énekesnek. Ők a másik csapathoz csatlakoztak, de Tóth Bence sérelmezte, hogy erről a fiú nem beszélt velük teljesen nyíltan.

Tóth Bencét megiveslték az elmúlt napok Forrás: RTL Klub

"Nekem csalódás volt, hogy te a szemembe hazudtál... Nagy csalódás vagy" - mondta Bence Patriknak a legutóbbi játék során, a veszekedés a villában még tovább durvult. Bence viselkedése pedig sokaknak nem tetszett. Annak ellenére azonban, hogy Patrikkal csúnyán összevesztek, a szavazáson ők mégis Pameláék mellett tették le a voksukat. Ők kerültek ugyanis veszélyzónába. Bár így sikerült a villában maradniuk, Bence hatalmas stresszként élte meg a helyzetet, ami után zokogásban tört ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.