Dráma a Nyerő Párosban: Hódi Pamela elsírta magát, miután nem taktikázott eléggé

Forrás: RTL Klub -
Hódi Pamela Nyerő páros Megyeri Csilla dráma érzelmek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő Páros tegnapi adásában táncos feladatot kaptak a párok, Pamela azonban máshogy gondolkodott, mint a többiek.

Az adásban a táncos produkciók végén a pontozás leginkább taktika és szimpátia szerint zajlott, egyedül Hódi Pamela értékelt ahhoz mérten, hogy melyik pár előadását mennyire tartotta jónak. Törőcsik Daniéknak adta a legtöbb pontot, nem a szövetségeseiknek, Megyeri Csillának és Molnár Zsolnak, akik így akár még a veszélyzónába is kerülhetnek.

Forrás: RTL Klub

Tóth Bence azt mondta Pamelának, hogy nem haragszik rá, hiszen megbeszélték korábban, hogy az ilyen jellegű produkciókat szívből pontozzák és nem taktikából, de úgy gondolja, Pamelának fel kellett volna ismernie, hogy ebben a helyzetben taktikáznia kellett volna.

Hódiék ezután tisztázták a helyzetet Megyeriékkel, de Csilla még így is csalódott volt. Pamelát annyira megviselték a történtek, hogy elsírta magát.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Nyerő Páros szereplője Young G. Béci és Baukó Éva az interneten keveredtek nyilvános vitába. Béci Alekoszt is megemlítette az egyik bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.