"Inkább nyissa meg újra a pecsenyését" - Young G Bécinek ezzel vágott vissza Alekosz

Forrás: RTL Klub -
Alekosz Baukó Éva VV Béci botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Nyerő Páros szereplője Young G. Béci és Baukó Éva az interneten keveredtek nyilvános vitába. Béci Alekoszt is megemlítette az egyik bejegyzésében, most az egykori VV-nyertes is kifejtette a véleményét és visszaszólt a rappernek.

"Drága Évikém, tudom, hogy nincs szükséged hírverésre körülötted... Sose volt! Írd már le azt is, hogy pár hónapja hívtak minket és úgy nyaltad a kis fenekünket, mint eddig senki. Kérdezgettél, infókat akartál kifacsarni... sajnos annyira szánalmas egy sz*r nő vagy, hogy ilyet a világ nem b*szott. Kérlek járd végig a pszichiátria osztályt, ahova elfelejtettél menni, mert te még az orvosoktól is okosabbnak érzed magad! Édes, szerencsétlen, nyomorult nő... Egy szerencséd volt a VV-ben is... annyira ferde hajlama volt a másik beteg Alekosznak, hogy miatta az lettél, aki ma vagy... egy senki"

Nem hagyta annyiban Young G Béci szavait Alekosz: így reagált az egykori VV-győztes Forrás: RTL Klub

– írta Young G Éváról és Alekoszról, aki nem hagyta szó nélkül a rapper szavait.

"Annak idején Friderikusznak megmondtam. Egy alomból valóknak nem megyünk. Ezért én most sem teszem. Nem megyek neki Bécinek. Rác Úr stílusát mindenki ismeri, az ország 2011-ben megbüntette azt. A családját ért folyamatos hányattatásai-betegségei miatt sajnálom őt. Kérem, mihamarább próbáljon meg visszailleszkedni a többségi társadalomba, az agresszivitást és a vulgarizmust kerülje, és a televíziózástól, mint számára teljesen ismeretlen fogalomtól, tartózkodni szíveskedjék. Inkább nyissa meg újra a pecsenyését! Oda szívesen elmegyek. Sok sikert, Béci! Nagy Alekosz: a Győztes"

– reagált tőle szokatlan módon, higgadtan Alekosz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.