Sebestyén Katja a súlyához kötötte a következő baba érkezését

Születés baba Sebestyén Katja szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő veszélyeztetett terhes volt előző várandósságánál, ezért egészségügyi tényezőkhöz kötötte következő babájuk érkezését.

Sebestyén Katja a Mokkában beszélt arról, hogy 140 kilóval ment szülni, de ha sikerül 90 kiló alá mennie, szívesen bevállalna még egy gyermeket. Az énekesnő most otthon tornázik, igyekszik rendszeresen sportolni, ami a súlyán is meglátszik, ugyanis visszafogyott 100 kilóra.

Az énekesnő dolga nem egyszerű, ugyanis fogamzásgátlót szed, ami hízékonyságot okoz, a szoptatás miatt pedig a cukorgyógyszerét sem szedheti.

"Eddig a sportban hittem, azt hittem, menni fog ez csak sporttal is, de most már úgy érzem, egy dietetikussal is kell beszélnem (...)"

-mondta Katja, aki nem tagadja, hogy imád enni, ami megnehezíti a dolgát. A kérdésre, miért fontos neki, hogy legyen egy negyedik gyermeke is, így válaszolt:

"Nagyon szeretem a páromat, ő egy nagyon fiatalember, 33 éves, én meg ugye 40 vagyok, és úgy gondoltam, hogy én ha megtehetem egészségügyileg, akkor legyen még egy közös gyermekünk"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.