Meghan Markle-t meztelen koreai fürdőkbe hurcolta tinikorában az édesanyja

meztelen Meghan Markle fürdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden megjelent podcastjében Meghan Markle arról beszélt, hogy édesanyja gyerekkorában rendszeresen elvitte őt a koreai gyógyfürdőbe, az úgynevezett jjimjilbangba.

Az Archetypes új epizódjának vendége Margaret Cho humorista volt. Meghan Markle arról beszélgetett vele, milyen diszkrimiációk érték a showbizniszben koreai származása miatt. Harry felesége is felidézte a koreai kultúrával kapcsolatos gyerekkori élményeit, elmondta, hogy édesanyja rendszeresen magával vitta a koreai gyógyfürdőkbe, ahol mindenki meztelen volt. A jjimjilbangba csak nők jártak, ennek ellenére tiniként nagyon nehéz volt számára pucéran mutatkozni idegen emberek előtt. Meghan szeretett volna fürdőruhát venni, de az édesanyja ezt nem engedte meg.

Meghan Markle nem szívesen ment a jjimjilbangba Forrás: AFP/Angela Weiss


A jjimjilbang, vagyis a koreai fürdőházak látogatása a koreai nők számára teljesen természetes, a tradíciót generációról generációra adják át egymásnak - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.