"A jövőben elhatárolódok mindenfajta véleménynyilvánítástól" - megvilágosodott Baukó Éva

Forrás: RTL2 -
Baukó Éva véleménynyilvánítás megvilágosodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva meglepő posztot tett közzé hét elején. A szabadszájú egykori VV-s megvilágosodott, és a jövőben elhatárolódik a celebekre vonatkozó véleménynyilvánítástól, amiben eddig élen járt.

Baukó Éva mindig tesz azért, hogy reflektorfénybe kerüljön. A ValóVilág után műsorvezetőként is bizonyíthatott, aztán egy időre eltűnt, az utóbbi időben pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy belekötött az élő fába is. Éva előszeretettel kritizálta a magyar "celebeket", vagy ha épp nem véleményt nyilvánított, elárulta, egy-egy előre leforgatott műsorban hogy alakul a végső sorrend, megkeserítve ezzel a nézők és a csatorna életét.

Legutóbb Young G Bécivel került összetűzésbe,most azonban úgy döntött, befejezi, amit eddig csinált.

"Lehet engem piszkálni, hamis vádakkal illetni , megkeseredettnek nevezni, de a civil élet felszabadít , reményeket ad, új, jobb célokhoz vezet, és kezdem megtalálni végre a saját utamat. Az igazságtalanság gyakran fáj, és ezeknek mindig hangot is adtam, de nem azért , mert irígy voltam, hanem egyszerűen ilyen a jellemem.

A jövőben teljesen elhatárolódok mindenfajta véleménynyilvánítástól, ami "celebekre" vonatkozik. Végül is mit érek el vele? Semmit! Éljenek csak a fertőben egy álszerény világban! Ők még nem jutottak el arra a tudati szintre, amire én ..

Valószínűleg nem is fognak soha! Nem attól leszel valaki, mert a tv-ben szerepelsz, hanem attól, hogy milyen ember vagy a barátaiddal a családoddal , azokkal az emberekkel, akik körbe vesznek téged. Love and Peace Éva"

-olvasható a posztban.

Forrás: RTL2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.