Napi horoszkóp 2022. október 10.: a Rákra jó fordulat vár, a Baknak fontos feladata van a családban

Forrás: Thinkstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpió legyen óvatos, mert valaki megpróbálja becsapni; a Mérleg nagyon energikus. Napi horoszkóp következik a hét első napjára!

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Már megint keresed a bajt: belekeveredsz egy olyan konfliktusba, amihez valójában semmi közöd nincsen. Akár az igazságosztó, akár a hős működik benned, jobb lenne megálljt parancsolni az efféle késztetéseidnek. Rosszul járhatsz, ráadásul a nagy semmiért.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Ha nem akarod, hogy kihasználjanak a munkatársaid, kicsit önzőbbnek kell mutatkoznod. Lehet, hogy ez elsőre nehéz lesz, mert te is, s a kollégáid is megszokták, hogy eddig mindent megtettél értük. Na de helyettük azért ne dolgozz!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Hajlamos vagy arra, hogy ha egy kisebb nézeteltérés van a családban, máris inkább a menekülést választod a megoldás keresése helyett. Már birtoklod a kellő bölcsességet ahhoz, hogy a saját és a mások érdekeit egyszerre tudd védeni.

Forrás: Thinkstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
A horoszkóp jó sorsfordulat lehetőségét jelzi. Egy biztos: az izgalmak nem fognak elkerülni a mai napon sem. Az eszedre és az intuíciódra hagyatkozva szerencsés megbeszéléseket folytathatsz.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
Ma találkozhatsz valakivel, aki által megváltozhat az életed. A fő, hogy akármilyen megrázkódtatás is érne, ne veszítsd el a humorérzékedet és a lélekjelenlétedet. Épp ezzel nyerheted meg valakinek a tetszését.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Te úgy dicsérsz, hogy közben abból kihallatszik a szidás is. Próbálj meg kicsit elfeledkezni a kritikus szellemről, és fogalmazz másként! Ha elfogadod azt a jót, ami körülvesz, s nem a hiányra koncentrálsz, jobban fogod érezni magad. Akkor meg a környezetedben másoknak is jobb lesz a kedvük - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.