Asztrológusa nem javasolja, ezért nem utazik külföldre Csepregi Éva

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
külföld koncert utazás asztrológus spiritualitás Csepregi Éva jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csepregi Éva hisz a sorsban, mindig is spirituális ember volt, ezért a döntései előtt kikéri asztrológusa véleményét is. 

Az énekesnő szerint egyáltalán nem mindegy, mikor jön világra egy ember: úgy gondolja, hogy annak a pillanatnak, a hold és a csillagok állásának tűpontos szerepe van az egész életünkre nézve. Ezért ő a pontos születési adataival jár az asztrológusához.

Csepregi Éva Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Ezekből bizonyos képletek mentén gyakorlatilag kiszámolja a „jóslatát". Ez nem varázslat, hanem tudomány" - állítja a Neoton énekesnője.

Éva, aki már 50 éve áll színpadon, nem gondolja elvontnak a spirituális témák iránti érdeklődését, minden nagy döntése előtt kikéri az asztrológusa véleményét.

"Így volt ez nem olyan rég is, amikor a közelgő Arénás koncertről kérdeztem a tanácsadó asztrológusom: minden rendben lesz-e a koncert körül? Ekkor nyugtalanító hírt kaptam: a születésnapom előtt, ami éppen a koncert napja is, nem ajánlatos messzi külföldre mennem" - mesélte el a Borsnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.