Celeb vagyok, ments ki innen!: Nyári Dia elárulta, hogy ki kezeli a közösségi oldalait, amíg ő távol lesz

Nyári Dia férje Nyári Diána Celeb vagyok ments ki innen közösségi oldal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt év után kerül ismét képernyőre az RTL Klub nagy sikerű celebes realityje, hétfőtől többek között Nyári Diának a kolumbiai dzsungelben eltöltött mindennapjait is követhetik a tévénézők.

A Celeb vagyok, ments ki innen! legelőször 2008-ban volt látható, és egymás után rögtön két évaddal jelentkezett a produkció. A folytatásra viszont hat évet kellett várni, ugyanis a csatorna csak 2014-ben tűzta ismét műsorára a celebes realityt. Ezután újabb szünet következett, majd három év kihagyás után, új műsorvezetőkkel, Puskás Peti és Kiss Ramóna párosával tért vissza a formátum.

A legutóbbi szezon óta eltelt öt év, de heteken belül ismét új adásokkal jelentkezik a Celeb vagyok, ments ki innen!, amelyben Nyári Dia is kipróbálja, milyen a kolumbiai dzsungelben tölteni a mindennapokat.

A sportos anyuka közösségi oldalán is elbúcsúzott a követőitől, és elárulta, hogy a távolléte alatt férje, Kovács Dániel fogja kezelni a közösségi felületeit.

"Lassan Dani átveszi a közösségi felületeimet és megígérte, hogy teljesen le is építi azokat. Ne hagyjátok"

- írta Dia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.