Napi horoszkóp 2022. október 15.: a Bak sok örömöt él meg a párkapcsolatban, a Ráknak dönteni kell

asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vízöntőnek meg kell tanulnia sokkal többször kifejezni az érzéseit, és ma is megtapasztalhatja, ezzel milyen örömet szerez a másiknak.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Kalandokra vágysz, de ugyanakkor stabilitásra, elkötelezettségre is. Benned valószínűleg mindig is meg lesz ez a kettősség. Ezért, ha most akarsz társat választani, olyat keress, akiben a változatosságot mindig meg fogod találni. Ha pedig van párod, akkor a közös élmények szerzése segíthet!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Hangulatod szombaton meglehetősen kiszámíthatatlan lesz. Ha nem akarod, hogy hullámvölgybe kerüljön a kapcsolatotok, uralkodnod kell az érzéseiden, és vita helyett keresni a békülés lehetőségét. Vasárnapra már teljes lesz benned a béke.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
A Hold az Ikrek jegyében jár. Nagy terveid megvalósításához most jó támogatást adnak a csillagok. Semmi sem lehetetlen, amit már régóta el szeretnél érni. Azért ne kapkodj, mindennek eljön a maga ideje!

Forrás: Thinkstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Egy kellemetlen helyzetben neked kell a döntőbíró szerepét játszanod. Azért is érzed magad rosszul e helyzetben, mert mindkét fél kedves a szívednek. Ám éppen ezért, mivel látod is az indítékaikat, pont te vagy az, aki a segítségükre lehet.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Türelem rózsát terem. Te általában szereted kézben tartani az eseményeket, az irányítást. Ám van olyasmi, amire csak az idő adhat megoldást. Már ha a legjobbat akarod magadnak, mert azt bizony ki kell várnod, és magadban is meg kell érlelned.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Túlságosan kritikusan viselkedsz, pedig nem csak a kivetnivalót kellene észrevenned a másik emberben. Adj több esélyt a másiknak! Állj le inkább beszélgetni azokkal, akiket könnyelműen kritizálni szeretnél. Hamarosan megváltozik a véleményed - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.