A harkivi erdőben házasodott össze a kijevi Jeanne d’Arc és szerelme

Forrás: https://www.instagram.com/emerald.evgeniya/ -
esküvő házasság Jevgenyija Emerald mesterlövész ünnep erdő születésnap Kijev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazájában Jeanne d'Arc néven ismert ukrán mesterlövész, Jevgenyija Emerald a háború sújtotta Harkiv megye egyik erdejében mondta ki a boldogító igent szerelmének, Jevgenyij Sztyipanjuknak, akivel az orosz invázió kezdetén találkozott.

A 31 éves mesterlövész és katonatársa, Jevgenyij Sztipanjuk pénteken házasodott össze a háború frontvonalának közelében.

Az ukrán Jeanne D'Arc, Jevgenyija Emerald és férje, Jevgenyij Sztipanjuk Forrás: https://www.instagram.com/emerald.evgeniya/

Az esküvő dátuma különösen fontos volt a pár számára, hiszen pénteken volt a Védelmezők Napja, a veteránok és az ukrán fegyveres erők elesett tagjainak tiszteletére szolgáló munkaszüneti nap, ami történetesen Sztipanjuk születésnapja is.

A nagy napról Emerald az Instagramon osztott meg fotókat, melyekhez azt írta:

"Ma hivatalosan is katonafeleség lettem. A frontvonalon, az ukrán fegyveres erők tábornoka adott össze minket. Ennél tökéletesebb esküvőt el sem tudnék képzelni! Ez egy különleges nap - több mindent ünneplünk. Dicsőség a Hősöknek! És köszöntöm a szerelmemet, mert ma van a születésnapja. Most már biztosan sosem felejti el az esküvőjét."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.