Összeomlott a kulisszák mögött a Sztárban sztár leszek! versenyzője

összeomlás Oláh Szandra Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci csapatának tagja, Oláh Szandra, aki Sean Paul bőrébe bújt a legutóbbi adásban, nem volt elégedett a produkciójával.

Bár sok bíztatást kapott a mesterektől, és Pápai Joci is elégedett volt a teljesítményével, Szandra mégis összeomlott az adás egyik szünetében. Zsebkendőt szorongatva, a párjához hajolva sírt, és igazán csak a műsor végére nyugodott meg.

"Nagyon rossz volt azt érezni, hogy a nézői szavazatokkal együttvéve ismét veszélyzónába kerültem. Nem szoktam kommenteket olvasni, de az utóbbi időben többször megnéztem a rólam írt véleményeket, és ez megérintett. Nyilván érdekel, hogy mit gondolnak rólam a nézők. Érzem, hogy sokan nem szeretnek, és rossz tapasztalni, hogy eddig mindig az utolsó helyen voltam, veszélyzónában" – mondta a Blikknek a fiatal énekesnő. Hozzátette, igyekszik elfogadni, hogy nem kedvelheti őt mindenki, és hiába megosztó személyiség, azt is látja, hogy sokan szeretik őt.

Sztárban sztár leszek! Oláh Szandra Forrás: TV2

Legfőbb támasza a kedvese, Krisztofer, akivel már több mint egy éve alktonak párt:

"A párom tartja bennem a leginkább a lelket, mindenben számíthatok rá. Támogatja a szereplésemet, a karrieremet, és ha elbizonytalanodom, lelket önt belém és megvigasztal. Most, a szünetben is odajött hozzám, mert látta, hogy összetörtem. Erőt adott a jelenléte, hogy tudtam, ott van a közelemben, segít és a rossz pillanatokban is maximálisan számíthatok rá. Tudom, hogy van valaki, aki mellettem áll, és így bármi sikerülhet, amit el szeretnék érni!"

A párja mellett a támogatóinak is nagyon hálás, és nagyon várja, hogy jövő héten Camilla Cabellóként megmutathassa mindazt, ami benne rejlik.

"Camila Cabellóként egy igazi nőt alakíthatok, végre nem rappelnem kell majd, hanem kiállni a színpadra és énekelni. Azt hiszem, ezzel a produkcióval megmutathatom végre, ami bennem rejlik. Szerintem én is tudok újat mutatni!" – jelentette ki.

Furcsa közjátéknak lehettek szemtanúi a nézők vasárnap este a TV2-n. A Sztárban Sztár leszek! idei szezonjának második élő adásában ugyanis azzal cukkolták egymást a mesterek, hogy ki az, aki a felvétel során víz helyett alkoholt iszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.