Rejtélyes körülmények között halnak meg Vasvári Vivien háziállatai

halál rejtély Vasvári Vivien háziállat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien két nap alatt két háziállatát is elvesztette, ráadásul mindkettő különös körülmények között halt meg...

Mi is hírt adtunk arról, hogy elpusztult Vasvári Vivien imádott kutyája, Zorro. A szőkeség először azért kérte követői segítségét, hogy megtalálják a kutyust, majd arról számolt be, hogy ugyan megtalálta a kutyust, de holtan.

"Mérhetetlenül szomorú vagyok és nagyon nagy a fájdalom! Megtaláltuk 2 házzal odébb a szomszédban Zorrókát, de már holtan. 2 nagy kutya láttán valószínű, hogy megrémült, infarktust kaphatott, mert semmi nyoma nem volt annak, hogy a 2 nagy kutya bántotta volna őt. Isten nyugosztalja a mi kis Zorrókánkat! Szeretném megköszönni mindenkinek, aki megosztotta az eltűnését, és mindenkinek, aki lélekben velem-velünk volt. Örökre szeretni fogunk! Sosem feledünk!" – írta Vivien.

Forrás: Instagram

Sokan Vivit hibáztatják a történtekért, sőt, az egyik követője azt is felsorolta, hány kedvence volt eddig.

"Johnnyval kezdte, ő egy orange-krém színű pomi volt, elajándékozta egy barátjának. Aztán jött Calvin, fehér pomi, nem tudta megnevelni, állandóan posztolgatta is, hogy bekakil-bepisil a kutya, non-stop a Juhász Tamásnak volt lepasszolva, hogy nevelje meg, aztán hirtelen eltűnt a kutya a köztudatból, valószínűleg őt is odaadta valakinek. Most pedig van (vagyis csak volt) Zorro, a fekete kutyus és Simba, egy fehér-krém színű kutyus, de kb. előre meg van pecsételve a sorsuk a Viviennel! Felháborító..." – írta a kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.