Így még sosem láthattuk Miló Vikit: a földön fekve lejtett szexi táncot - Videó

Miló Viktória szexi Miló Viki ökölvívó tánc bokszoló nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miló Viki élete kezd egyenesbe jönni, és bár a szerelem még nem talált rá, igyekszik minél több olyan dolgot csinálni, ami valóban boldoggá teszi.

A kutyatrénerként dolgozó ökölvívó még mindig a szinglik táborát erősíti, ám továbbra is ismerkedik, és vágyik arra, hogy végre rátaláljon a szerelem.

"Negyvennégy évesen én már normális kapcsolatra vágyom, de a korosztályomban a férfiak többsége most válik, ők nem komoly kapcsolatot keresnek, meg egyébként is a fiatalabb lányokra hajtanak. Ráadásul az életmódom nem kínálja tálcán a lehetőségeket, főleg az edzőterem és a házam között ingázom"

– vallotta be Viki a Blikknek.

A bokszoló holisztikus coachhoz is jár, aki figyelmeztette, munkamániája nem vezet jóra.

"Élvezem a munkáim, szeretek edzőként és kutyatrénerként is dolgozni, de mindig csak elveszek magamtól. Miló Viki kicsit megszűnt létezni. A coachom javasolta, hogy keressek új hobbit, ám először úgy voltam vele, hogy semmi nem érdekel, de aztán találtam egy újfajta mozgásformát. Egy ideje már foglalkozom azzal, hogy csajosabb legyek, mert szeretnék nőként kiteljesedni. Ezért kezdtem végül egzotikus táncra járni. Próbáljuk lágyítani a mozgásom. Olyan izmokat mozgat meg, amiket a bokszedzéseimen nem mozgatok át" – újságolta Viki az Instagramon, és azt is megmutatta, hogy űzi ezt az egzotikus táncot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.