Rúzsa Magdi Rúzsa Magdi hármasikrek babafotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február elején születtek meg Rúzsa Magdi hármas ikrei. Az énekesnő babái Lujzi, Keve és Zalán gyorsan cseperednek, Magdi most egy közös fotót posztolt róluk.

Mutatjuk is:

A kórházban és az ágyon töltött hosszú időszak nagyon megviselte Magdit, aki nemrég hosszú és megható üzenetet tett közzé Instagram-oldalán.

"Nem hiszem, hogy fel lehet készülni arra, hogy az embernek koraszülött lesz a gyermeke. Mindenféle szempontból nagyon megterhelő érzés ez. A mi történetünk kicsit másképp alakult, hisz a kezdetektől tudtuk, hogy koraszülöttek lesznek a babáink, a kérdés csak az volt, hogy mennyivel korábban érkeznek"írta többek között.

Magdi azt is elárulta, hogy terhessége során sérült a hasfala és a rekeszizma is, amivel bár tünetmentesen le lehet élni egy életet, énekesként ez komoly gondot okoz.

"Nagyon sok nő él ezzel, nyilván nekem ez abból a szempontból más, hogy én a testemnek ezen részét egészen komolyan használom, hiszen énekesnő vagyok, az énekléshez nagyon kell a rekesz. Vannak dolgok, amiket kicsit másként kell most csinálnom, mint ahogy korábban és az egy hosszú folyamat, mire teljes mértékig regenerálódni tud az ember" - fejtette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.