Rúzsa Magdi koraszülött hármasiker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi idén februárban adott életet gyermekeinek. Az egész ország izgatottan figyelte az énekesnő állapotát, ugyanis tudható volt, hogy babái a tervezettnél korábban jönnek majd világra. Csak senki sem tudta, mennyivel korábban.

A kórházban és az ágyon töltött hosszú időszak nagyon megviselte Magdit, aki eleinte félt is elhagyni a biztonságot nyújtó intézményt, mivel nem tudta, hogyan fog megbirkózni az előtte álló hatalmas feladattal. Az akadályokat eddig sikerrel vette, babái egészségesek és remek ütemben fejlődnek, ennek örömére hosszú és megható üzenetet tett közzé Instagram-oldalán.

"Nem hiszem, hogy fel lehet készülni arra, hogy az embernek koraszülött lesz a gyermeke. Mindenféle szempontból nagyon megterhelő érzés ez. A mi történetünk kicsit másképp alakult, hisz a kezdetektől tudtuk, hogy koraszülöttek lesznek a babáink, a kérdés csak az volt, hogy mennyivel korábban érkeznek" – kezdte a posztot az énekesnő.

"Most viszont öröm látni, ahogy ezek a kicsi emberkék a kezdeti hátrányból szinte előnyt kovácsolva haladnak és fejlődnek. Te, aki most odakinn vagy és ugyanúgy aggódsz, gondolj arra, mindenkinek megvan az útja, és ezek a pici babák erősebbek mindnyájunknál, csak legyen hited, mert én azt látom néha bennük nagyobb az erő, mint egy felnőtt emberben. Pici ÓRIÁSOK! Isten éltesse őket!" – zárja a bejegyzést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.