Bíró Bea a Nyerő Párosról: "Csináltam, amit a Dani mond, mentem, mint egy állat, át a falon is"

Forrás: RTL Klub -
Törőcsik Dániel Nyerő páros Bíró Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Dani és szerelme, Bíró Bea az RTL Reggeli műsorában meséltek többek között arról, hogyan érintette őket, hogy másodikak lettek az idei Nyerő Párosban.

Az idei Nyerő Párost első helyezettje Megyeri Csilla és Molnár Zsolt lett, a második helyen Törőcsik Dani és egykori modell kedvese, Bíró Bea végzett.

Dani és Bea a Reggeli című műsorban meséltek a villában eltöltött napokról és arról, hogy élték meg, hogy lecsúsztak a dobogó legfelső fokáról.

Törőcsik Dani és Bíró Bea Forrás: RTL Klub

"Nem viseltem rosszul, hogy másodikak lettünk. Addig a pontig, amíg rajtunk múlt az eredmény, mi mindent megtettünk. Bent voltunk a döntőben. A maximumot megtettük, és kihoztuk magunkból a legtöbbet. Ennél többet nem is vártam volna az egésztől"

– árulta el Bea, aki hozzátette, hogy a bent töltött idő alatt a játékokat élvezte a leginkább. A legizgalmasabb kihívás számára a bevásárlókocsis feladat volt, amiben párját kellett tolnia úgy, hogy semmit sem látott.

"Nagy élmény volt, mert teljesen vakon kellett megbíznom az utasításaiban. Utólag annyira jó érzés volt, hogy amit mond, azt csináltam, és mentem, mint egy állat, át a falon is"

– magyarázta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.