Bíró Bea megbánta, hogy megsértette Megyeri Csillát: sms-ben kért tőle bocsánatot

Forrás: RTLKLUB -
sértés Törőcsik Dániel Nyerő páros Megyeri Csilla vetélkedő szépség Bíró Bea megbántás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem olvas kommenteket, csakis privát üzeneteket, de abból sem az összeset. Megosztó személyiségnek tartja magát, úgy véli, hogy akik nem szeretik, azok nem tudják hová tenni. 

A Nyerő Párosban szerelmével, Törőcsik Danival szerepelt, és az, amit a nézők kaptak belőle, nem egyértelműen a szimpátia felé vitte el a megítélését.

Törőcsik Dániel és Bíró Bea, Nyerő Páros Forrás: RTLKLUB

Úgy gondolja, a modellkedésből ered a túlzott önbizalma, de már a szülei is így nevelték, hogy higgyen magában, higgye el, hogy ő a legjobb és mindent meg tud csinálni, amit akar.

Bea úgy gondolja, hogy azt a versenyhelyzetet, amit egy modellválogatás jelent, csak ezzel az attitűddel lehet végigcsinálni:

"Amikor te odalépsz egy tervező, vagy casting director elé, akkor neked tudnod kell, hogy te vagy a legjobb, mert te azért álltál ott a sorban 100 lány között, hogy te kapd meg a munkát" - mondta el a Lakatos Leventének adott interjújában, hozzátéve, hogy amikor hátráltató borítékot kaptak Danival a verseny 9. napján, akkor ehhez a hozzáálláshoz nyúlt vissza, és folyamatosan erősítette magát azzal, hogy ő a legjobb, és nem tudják leggyőzni.

A műsorban kis részleteket vágtak be a beszélgetésekből is, így úgy tűntheett a nézőknek, hogy személyeskedésnek szánta, amikor azt mondta, hogy Megyeri Csilla sosem lesz olyan szép, mint ő, pedig ez nem így van.

"Írtam Csillának egy sms-t, hogy bocsánatot kérjek, merthogy nem az volt a célom, hogy megbántsam őt, és a válaszából az adódott, hogy így most minden rendben van" - mondta el az interjúban Bíró Bea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.