Gáspár Győző szörnyű rohamot kapott az Ázsia Expressz forgatásán

Forrás: RTL2 -
pánikroham Ázsia Expressz Gáspár Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 48 éves showman a kamerák előtt omlott össze társai legnagyobb rémületére – emiatt az is kétségessé vált, hogy a későbbiek folyamán képes lesz-e tovább harcolni a győzelemért.

Győzike évek óta küzd pánikbetegséggel, mely akár baljós előjelek nélkül is lecsaphat rá. Egy-egy roham során többek között légszomj és szapora szívverés lesz úrrá rajta, a testi tünetek pedig halálfélelemmel párosulnak.

Gáspár Győző Forrás: RTL2

A Gáspár család feje épp egy feladatot próbált megoldani az Ázsia Expressz forgatásán, ám hirtelen remegni kezdett és egy idő után már levegőt is alig kapott. A játékosok és a stábtagok először nem aggódtak: azt hitték, Győzi csupán hisztériázik, később azonban rájöttek, hogy komoly a baj. Többen a showman segítségére siettek, majd óvatosan lefektették őt a földre. Hogy Győzike képes lesz-e folytatni a feladatot, az kiderül hétfő este a TV2-n, közvetlenül a Tények Plusz után – írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.