Müller Péter: A lelkem középpontja nem kerül pánikba

Forrás: Shutterstock -
Müller Péter magazin heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Amikor küzdősportokkal foglalkoztam, jó mesterem arra tanított meg, hogyan lehet a bajból kijönni. És ezt a tudást igyekeztem átvinni az életemre is. Ez minden embernél másként van. Egyéni megoldást jelent. Ami közös van benne, hogy „helyén van a szíve."

Amikor küzdősportokkal foglalkoztam, jó mesterem arra tanított meg, hogyan lehet a bajból kijönni Forrás: Shutterstock

Ugyanez van a betegségnél, családi konfliktusnál, megélhetési gondnál, gyógyulásnál, és bizonyára ez a hosszú életem titka is. A „szívem", lelkem középpontja nem kerül pánikba, és nem borítja el a félelem. Anyám ezt úgy mondta: „Tudod, Péter, ha engem belöknek a kútba, még le se értem a fenekére, de máris azon gondolkodom: hogyan lehet majd innen kijönni?" És rendszerint ki is jött.

Müller Péter korábbi írásait itt olvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.